Siirry sisältöön

Olemme mukana Maxpo 23-tapahtumassa, joka järjestetään 31.8.–2.9. Hyvinkäällä. Järjestyksessään 20. Maxpo on Suomen suurin maanrakennus- ja ympäristöhoitokoneiden erikoisnäyttely.

Tämän vuoden tapahtumaan tuomme uutuutena Vahva C140-kahmarin materiaalinkäsittelykoneisiin. Uusi malli täydentää jo olemassa olevaa materiaalikourien mallistoa. Pinta-alaltaan 1,40 m2 kokoinen Vahva C140 on suunniteltu pääasiassa materiaalikoneisiin ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi terminaaleissa ja saaripuuhakkuilla. Uuden kahmarin lisäksi isojen Vahva-kourien sarjassa on kolme mallia; Vahva C60 HD malli, joka avasi isomman kokoluokan sarjan syksyllä 2021 sekä mallit C80 ja C100, jotka lisättiin valikoimaan keväällä 2022.

 

 

Lue lisää uutuusmallista sekä muista Vahva-kahmareista.

Osastollamme on esillä mittava läpileikkaus Vahva-kahmarimallistosta, josta löytyy nykyisin lähes 50 kouramallia. Tapahtumassa on nähtävillä jopa 14 kahmaria, mm. materiaalikourien mallistosta uutuusmalli Vahva C140 sekä mallit C80 ja C100. Esittelemme messuilla myös laajan valikoiman kaivinkoneisiin sopivia Vahva KC-kouria.

Osastomme B81 sijaitsee viime vuoden tapaan B-käytävän varrella.

Nähdään Maxpossa!