Koneosapalvelu kasvaa ja kehittyy – nimitysuutisia

Tapahtumarikas vuosi 2019 on päättymäisillään ja vielä ennen vuodenvaihdetta esittelemme Koneosapalvelun uusimmat työntekijät ja nimitysuutiset.

Kari Kytömäki aloitti VAHVA-kahmareiden ja KOPA-telojen tuotepäällikkönä joulukuussa 2019. Kari on koulutukseltaan metsäkoneen kuljettaja sekä metsätalousinsinööri. Hän tuli Koneosapalveluun Gradian Jämsän metsäoppilaitokselta, jossa hän työskenteli aikaisemmin koneellisen puunkorjuun opettajana.

Kari Kytömäki

”Olen tutustunut tuotteisiin, valmistustekniikkaan ja tottakai työkavereihin ja talon tapoihin. Hienoa, että saa olla mukana kehittyvässä organisaatiossa ja koneellisen puunkorjuun kärkikahinoissa”, Kari kertoo työnaloituksestaan.

Juha Kuukka aloitti metsäkonepurkaamon vastaavana joulukuussa 2019. Juhan vastuualueena on koneiden purku sekä käytettyjen osien merkkaaminen, ylläpito ja hinnoittelu järjestelmässä. Juha on ollut Koneosapalvelussa aiemmin asentajana, joten talo on ennestään tuttu. 

 Juha Kuukka

Jani Mäkelä on nimitetty hydrauliikka-asentajaksi  Vilppulan hydrauliikkahuoltoon marraskuussa 2019. Hän siirtyi Koneosapalveluun Patria Avitationilta hydrauliikka-asentajan tehtävistä.

Jani Mäkelä

Koneosapalvelun sisäiset nimitykset

Uusien työntekijöidemme lisäksi organisaatiotamme on päivitetty marraskuussa 2019  parin Kopa-konkarin ottaessa vastaan uusia haasteita.

Jukka Takala on nimitetty ostajaksi. Jukka vastaa ostoista ja logistiikasta toimien varastotiimin esimiehenä. Hänen aiempi toimenkuvansa oli tuotesuunnittelija.

Kimmo Aliranta on nimitetty kehityspäälliköksi. Kimmon vastuulla on muun muassa tietojärjestelmät ja kehitysprojektit. Kimmo toimi aikaisemmin tuotepäällikkönä.