Kopan kattava tarjonta Metkossa 

Tuomme erittäin laajan valikoiman raskaskonealan hydrauliikkaa, varaosia ja lisävarusteita FinnMETKO 2022 -tapahtumaan. Tämän vuoden näyttelyssä esittelemme uutuutena John Deere Forestry Classic Parts -tuoteohjelman.

ALKUPERÄISOSAT VANHEMPIIN METSÄKONEISIIN

Koneosapalvelu ja John Deere Forestry lanseeraavat yhteistyössä John Deere Forestry Classic Parts -tuoteohjelman tavaralajimenetelmän metsäkoneille. John Deere Forestry Classic Parts -osat ovat alkuperäisiä John Deere -varaosia mallisarjoihin, joiden tuotanto on päättynyt yli 15 vuotta sitten. Koneosapalvelu varastoi Classic Parts -osat Suomessa, ja myy osia loppuasiakkaille Suomessa sekä John Deere Forestry -jälleenmyyjille Euroopassa. Classic Parts -tuoteohjelman tavoitteena on varmistaa tuotannosta poistuneiden John Deere -metsäkonemallien toimintakyky mahdollisimman pitkään ja kustannustehokkaasti alkuperäisosilla.

Koneosapalvelun varastosta löytyy ohjelman aloitusvaiheessa lähes 500 eri nimikettä Classic Parts -osia, ja valikoimaa päivitetään edelleen konemallien kehityksen ja asiakaspalautteen myötä. John Deere Forestry Classic Parts -valikoimaan voi tutustua Koneosapalvelun tuotekuvastossa:
John Deere Forestry Classic Parts >>

  

MITTAVAN VAHVA-KAHMARIMALLISTON LÄPILEIKKAUS


Koneosapalvelun kotimaisten Vahva-kourien mallisto täydentyi hiljattain isomman kokoluokan tuotteilla, kun uusimmat mallit C80 ja C100 lanseerattiin toukokuussa Maxpo-näyttelyssä, ja toki uudet isot kourat ovat esillä myös Metkossa. Vahva-mallistosta löytyy nykyisin lähes 50 kouramallia, joista tuomme messuille hyvän läpileikkauksen 16 kouramallin voimin. Yli 40 vuoden valmistushistoriansa aikana Vahva-kourat ovat vakiinnuttaneet asemansa monen kuormatraktorin varusteena, mutta messutuotteiden kirjo muistuttaa hyvin siitä, että mallistosta löytyy sopiva Vahva-koura myös moneen muuhun käyttökohteeseen: puutavara-autoihin, kaivinkoneisiin, hakkureihin, materiaalinkäsittelykoneisiin, maataloustraktoreihin, kappaletavaranostureihin ja teollisuuskäyttöön. Vahva C21 kouraan on messuilla ensiesittelyssä uutena lisävarusteena erilliset soraleuat.

KONEOSAPALVELUN UUSIN KORJAAMOKUMPPANI


Koneosapalvelun korjaamokumppanit hoitavat Koneosapalvelun vara-, vaihto- ja purkuosien asennuksia kaiken merkkisiin metsäkoneisiin. Seppätec Oy on asennuspalveluverkostomme uusin jäsen. Kärsämäellä sijaitseva Seppätec Oy suorittaa joustavasti erilaisia raskaskoneasennuksia, kuten muutkin asennuspalvelumme korjaamot: Huolto-osapiste (Nurmes), JAM Korjaamo (Lappeenranta) ja Lavoset (Savonlinna). Keski-Suomessa asennukset hoituvat luonnollisesti Vilppulan omalla korjaamollamme.

VALIKOIMAN PARHAAT PALAT METKO-OSASTOLLAMME

Osastollamme on totta kai mukana myös Koneosapalvelun kehittämät KOPA -kantavat telat, jotka lanseerattiin alun perin Metko-messuilla vuonna 2016, ja ovat sen jälkeen ottaneet paikkansa kantavien telojen ykköstuotteena. Telavalikoimamme täydentyy yleisteloilla, kun aloitamme OFA Sisu-telojen myynnin syksyllä 2022. OFA Sisu -merkillä myytävät uudet yleistelat tarjoavat hyvän pidon kaikissa olosuhteissa, myös lumella ja jäällä.

Lisäksi tuomme esille kattavaa tuote- ja palveluvalikoimaa: hydraulipumppuja, -moottoreita ja -sylintereitä, IQAN-ohjausjärjestelmän, metsäkoneiden ja puutavaranostureiden varaosia, kunnostettuja vaihto-osia, rotaattoreita, riipukkeita, koneammattilaisten tarvikkeita ja sertifioidut huoltopalvelut. Tuotepöydät notkuvat raudan painosta ja näkemistä riittää!

Osastomme 122 & 124 sijaitsee pääportin tuntumassa Metko-hallin vieressä. Tervetuloa!


Tutustu tuotevalikoimaamme >>

Tutustu huoltopalveluihimme >>