Kilpailusäännöt

KONEOSAPALVELUN KILPAILUN SÄÄNNÖT   31.7.2018

JÄRJESTÄJÄ
Koneosapalvelu Oy
Teollisuustie 5, 35700 Vilppula
Puh. 020 755 1240

OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien Koneosapalvelu Oy:n oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

KAMPANJA-AIKA
Kilpailuaika on 31.7.-15.8.2018

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua Koneosapalvelun Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/koneosapalvelu. Kilpailuun osallistutaan tykkäämällä Koneosapalvelun facebook-sivusta ja lisäksi kommentoimalla kilpailujulkaisun kommenttikenttään. Virheellisiä tai puutteellisia osallistumisia ei oteta huomioon.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kaikkien 15.8.2018 mennessä kilpailupostauksen kommenttikenttään kommentoineiden ja lisäksi Koneosapalvelun facebook-sivusta tykänneiden kesken arvotaan 5 voittajaa. Palkinto kaikille viidelle voittajalle on 2 pääsylippua FinnMetko2018-näyttelyyn. Yhden palkinnon arvo on 40 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voittajiin otetaan yhteyttä Facebookin viestisovelluksen kautta 15.8. jälkeen ja voittajien nimet voidaan ilmoittaa Koneosapalvelun Facebook-sivustolla sekä Koneosapalvelun kotisivulla. Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoon 28.8.2018 mennessä, hän menettää oikeutensa palkinnon lunastamiseen.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Koneosapalvelu ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Koneosapalvelulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Koneosapalvelun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Koneosapalvelu pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla.
Koneosapalvelu ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajien yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.
Koneosapalvelun Facebookissa järjestämä kilpailu on Koneosapalvelu Oy:n järjestämä eikä Facebook ole missään tekemisissä kilpailun järjestämisen kanssa hallinnollisesti, sponsoroimalla, suosittelemalla tai millään muulla tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla ja Facebookissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot sekä hyväksyy sen, ettei Facebookilla ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun.

Kiitos osallistumisesta ja Onnea arvontaan!