Kesätyöntekijät 2022 esittäytyvät

Kesäksi saimme kolme reipasta työntekijää joukkoomme: Eetu Melasen, Jere Jokisen ja Aleksi Maijalan.

Kesätyöntekijät työskentelevät Vilppulan toimipisteessä, Eetu pääasiassa konttorilla ja Jere sekä Aleksi konepajalla. Tutustu tarkemmin kesäajan vahvistuksiimme.

Eetu Melanen

Eetu on tieto- ja viestintätekniikan opiskelija Kajaanin ammattikorkeakoulusta. Alun perin Lappeenrannasta kotoisin oleva Eetu on tullut Vilppulaan tyttöystävän perässä. Eetun työtehtäviä Kopalla on pääasiassa tietotekniset työt ja hän kertookin työstävänsä tällä hetkellä hintavertailuja ja käännöksiä. Vaihtelua toimistotöihin tuo varaston työt, joissa hän on välillä apuna. Eetu kertoo viihtyneensä Kopalla hyvin, erityistä kiitosta saa uudet toimitilat ja kivat työkaverit.

Työn vastapainona Eetu harrastaa kuntosalia ja hevosen hoitoa yhdessä tyttöystävän kanssa. Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon, että Eetu on kolminkertainen suomenmestari korkeushypyssä.

Jere Jokinen

Juupajoelta kotoisin oleva Jere opiskelee koneistaksi Mäntän seudun koulutuskeskuksessa kone- ja tuotantotekniikan linjalla. Jere on Kopalla ensimmäistä kesää töissä ja hänen työtehtäviinsä kuuluu erilaiset manuaalikoneistuksen työt, kuten sorvaus, poraus ja jyrsiminen.

Vapaa-aikana Jere harrastaa kilpa-autoilua ja ajaa rallisprintiä. Kysyttäessä kuinka olet viihtynyt Kopalla, nuori mies vastaa: ”Kovasti olen tykännyt ja mukavaa on ollut!”.

Aleksi Maijala

Aleksi tulee Ruovedeltä ja on valmistumassa autoasentajaksi Mäntän seudun koulutuskeskuksesta. Kopalla Aleksin toimenkuvaan kuuluvat hydraulisylintereiden huoltaminen ja korjaaminen. Vaikka välillä työssä on ollut haastaviakin hetkiä, on silti Aleksi viihtynyt ja pitää kesätyötä mukavana.

Vapaa-aikaansa Aleksi viettää kavereiden kanssa ja erityisesti viikonloput menevätkin reissatessa hyvässä seurassa.

Työn iloa kesän hommiin!