Hannu Soimasuo on aloittanut Koneosapalvelu Oy:n toimitusjohtajana

Tiedotimme toukokuussa, että diplomi-insinööri Hannu Soimasuo nimitettiin Koneosapalvelu Oy:n toimitusjohtajaksi 31.8.2020 alkaen, eli Hannu on juuri päässyt aloittamaan työnsä Koneosapalvelun vetäjänä.

Toimitusjohtajan tehtävässä Soimasuo toimii koko Koneosapalvelu-konsernin johtajana ja raportoi yhtiön hallitukselle. Hänen toimipaikkansa on Vilppula. Työn aloituksen ajankohta poikkeuksellisena koronapandemian värittämänä vuonna on tavallista haasteellisempi, mutta Hannu suhtautuu tilanteeseen positiivisesti: ”Luotan siihen, että hiljattain tehdyt isot investointimme ja monipuolinen tuotevalikoimamme kantavat pitkälle tulevaisuuteen yli suhdanteiden vaihtelun. Kuten aina, autamme asiakkaitamme parhaamme mukaan pitämään koneet liikkeessä sekä koneurakoinnin että teollisuuden puolella. Poikkeustilanteen vuoksi en heti pääse tapaamaan asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kasvotusten, mutta eiköhän tässä kuitenkin nopeasti tulla tutuksi, ja palvelu pelaa totta kai koko yrityksen voimin - vankalla yli 40 vuoden kokemuksella.”


Koneosapalvelu Oy:n edellinen toimitusjohtaja Ville Nevalainen siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Nevalainen kertoo, että toimitusjohtajan kapulan siirtäminen seuraajalle käy mutkattomasti, sillä Hannu Soimasuo tuntee Koneosapalvelun toimintaa jo ennestään oltuaan yrityksessämme aikaisemmin osto- ja tuotantopäällikkönä. ”Työtilanteemme on hyvä, ja meillä on jopa rekrytointeja käynnissä parhaillaan huollon ja tuotannon puolelle. Hannu pääsee kyllä heti vauhtiin kehittämään toimintaamme edelleen. Ei muuta kuin tervetuloa käärimään uuden Kopa-paidan hihat ja töihin.”

Yhteystiedot
Koneosapalvelu Oy
Hannu Soimasuo
toimitusjohtaja
puh. 050 540 5950
hannu.soimasuo@koneosapalvelu.fi
Teollisuustie 5, 35700 Vilppula