Haemme uusia työntekijöitä korjaamoille ja konepajalle Vilppulaan

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme uusia työkonealan osaajia korjaamo- ja konepajatoimintoihimme. Meillä on tarjolla työtä koneistajalle ja usealle asentajalle Vilppulan toimipisteessämme. Myös jo aikaisemmin ilmoittamamme hitsaajan paikka on vielä avoinna.

Koneistajan työ sisältää CNC- ja manuaalikoneistusta piensarjoissa sekä yksittäisten asiakastöiden tekemistä. Tehtävään tarvitaan soveltuva koulutus tai työkokemusta koneistuksesta.

Asentajan työ sisältää monipuolista huolto- ja korjausasennusta metsä- ja muiden työkoneiden sekä niiden komponenttien parissa. Asentajalla on mahdollisuus erikoistua hydrauliikkaan, raskaskoneasennukseen tai voimansiirron korjaukseen. Soveltuva koulutustausta ja kokemus työkoneiden tai hydrauliikan asennustehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä.

Haemme myös ammattitaitoista hitsaajaa. Hitsaajan työ sisältää sekä sarjatuotannossa olevien tuotteiden hitsausta että erilaisia korjaustöitä raskaskonekorjaamon tukena. Monipuolinen hitsaustyö edellyttää työkokemusta hitsaustehtävistä.

Hae meille, jos sinulla on huolellinen, aktiivinen ja joustava ote työntekoon sekä motivaatiota oppia uutta. Tarjoamme vakituisen työpaikan, asialliset työvälineet ja rennon työporukan. Panostamme vahvasti työhyvinvointiin, ja koko henkilöstömme on muun muassa kattavan vakuutusturvan piirissä.

Lisätietoja koneistajan ja hitsaajan tehtävistä
Tero Weckman, puh. 040 194 5719

Lisätietoja asentajien tehtävistä
Mika Aliranta, puh. 050 553 7226
Pekka Huhtinen puh. 044 771 7116

Hakeminen
Soita yllä mainittuihin numeroihin tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@koneosapalvelu.fi
Laita viestin otsikoksi ”Koneistaja” tai ”Asentaja” tai ”Hitsaaja” hakemasi tehtävän mukaan.

Hakuaika 20.9.20 saakka. Työn aloitusajankohta sopimuksen mukaan.
Tule meille pitämään koneet liikkeessä!