Avoimia työpaikkoja Vilppulassa

Haemme joukkoomme kokoonpanoasentajaa, huoltoasentajaa, varastotyöntekijää ja useita hitsaajia.

ASENTAJA
Haemme kokoonpanoasentajaa konepajallemme hydraulisylintereiden tuotantoon sekä korjaukseen. Sinulla on teknisen alan ammattitutkinto ja/tai työkokemusta kokoonpanotehtävistä. Kykenet tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaan itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus koneistuksesta on eduksi, mutta ei välttämätön.

HUOLTOASENTAJA
Haemme ammattitaitoista raskaskoneasentajaa huolto- ja korjaustöihin. Korjaamme ja huollamme mm. puutavaranostureita, metsäkoneita sekä muuta raskasta kalustoa sekä erilaisia voimansiirron komponentteja. Hae meille, jos sinulla on

  • Liikkuvan kaluston tuntemusta ja asentajan työkokemusta tai koulutus (metsäkone, raskaskone tms.)
  • Hydrauliikan ja sähköisten ohjausten tuntemus eduksi
  • Vaihteistojen ja voimansiirron komponenttien tuntemus eduksi


VARASTOTYÖNTEKIJÄ
Haemme huolellista varastotyöntekijää hoitamaan tavaran vastaanottoon, hyllyttämiseen, pakkaamiseen ja lähetykseen liittyviä tehtäviä. Työaikasi on myymälöidemme aukioloaikoina arkipäivisin (ei vuorotyötä).

HITSAAJIA
Hitsaajan tehtävässä arvostamme usean vuoden työkokemusta hitsaustehtävistä. Hitsattavana tuotteena on ensisijaisesti metsäkoneen telat. Avoinna on useita työpaikkoja. Hitsaajien työsuhteet ovat määräaikaisia, mutta mahdollisesti jatkuvat toistaiseksi voimassaolevana.

Katso  lisätietoja ja hakuohjeet täältä:
http://koneosapalvelu.fi/avoimet-tyopaikat