Tiehöylien omistajat huomio - kunnostamme CLARK-vaihteistoja

Vilppulan raskaskonekorjaamomme yhteydessä sijaitsee voimansiirron korjaamo, jossa kunnostamme metsäkoneiden voimansiirron lisäksi myös Clark-vaihteistot, joita käytetään esim. tiehöylissä ja trukeissa.

Suoritamme Clark-vaihteistojen huollon alkuperäisosilla ja koeajamme kaikki Clark-vaihteistot kunnostuksen jälkeen itse. Hintatasomme on erittäin kohtuullinen ja meiltä löytyy pitkän kokemuksen tuoma vankka asiantuntemus Clark-vaihteistoista. Kysy tarjous meiltä!

Clark-vaihteistojen lisäksi kunnostamme metsäkoneiden kääntövaihteet, jakolaatikot, perät, tasauspyörästöt, telikotelot, pyörän navat ja akselistot. Asiakkaan toiveiden ja asentajan arvion perusteella päätämme tapauskohtaisesti, käytetäänkö metsäkoneiden kunnostuksessa alkuperäisiä varaosia, Koneosapalvelun valmistamia tai kunnostamia varaosia vai niiden yhdistelmää. Kunnostuksen tukena pystymme hyödyntämään omaa konepajaamme, jossa teemme tarvittavat koneistukset ja hitsaukset. Konsepti on ainutlaatuisen joustava ja kustannustehokas.

Lisätietoja voimansiirron korjaamosta: Sami Lampinen, puh. 044 775 0116

Lue lisää huoltopalveluistamme