Harvesterituotteet

Viimeistele moton suorituskyky ja puunkorjuun tehokkuus laadukkailla OREGON-terälevyillä ja  -ketjuilla. Koneosapalvelu on Oregon-harvesterituotteiden virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Kun tarvitset sahalaipat ja teräketjut ammattikäyttöön, kysy tarjous suoraan meiltä.

OREGON-terälevyt harvesterikäyttöön

Oregonin laajasta harvesterien laippavalikoimasta löytyy terälevyn pituudet 42 cm:stä aina 113 cm:iin. Varastovalikoimassamme yleisimmät pituudet ja tyvet kaikista terälevytyypeistä:

Kiinteä kärkipyörä
Kasettikärkipyörä
Kantokäsittely (urea)

Laippauutuus Oregon SpeedMax XL .404 

SpeedMax XL laipoissa on vahvempi ja leveämpi terälevyn runko sekä pitkäikäinen, 14-hampainen vaihdettava kasettikärki. Suurempi 14-hampainen ketjupyörä pyörii hitaammin, mikä vähentää lämmön muodostumista ja pidentää kärjen käyttöikää. Pidemmällä kärjellä – nyt 14 cm, aiemmin 10 cm – varustettu vaihdettava kasettikärki vähentää ketju-uran kulumista ja se voidaan vaihtaa useita kertoja. Oregonin tuttu LUBRITEC™ pitää ketjun ja terälevyn tehokkaasti öljyttynä.

Katso SpeedMax video

SpeedMax-esite (pdf)

OREGON .404” harvesterisahaketjut - UUTUUS 19HX

Uusi 19HX sahaketju on optimoitu nykyaikaisia, korkeatuottoisia ja tehokkaita harvesteripäitä varten. 19HX-ketjussa on korkeammat ja aggressiivisemmin viistetyt Chamfer Chisel® -leikkuuhampaat, jotka on suunniteltu parantamaan sahausnopeutta. 19HX-ketjussa on Oregonin suurimmat ja paksuimmat .404-osat ja Oregonin patentoitu teräketjuteräs. Ketjussa yhdistyvät luokkansa paras kestävyys ja parannettu lastun poisto. 

19HX ketjun & SpeedMax sahausjärjestelmän esite (pdf)

Varastovalikoimassamme toki myös OREGON 18HX motoketjua sekä valmiiksi liitettynä että rullatavarana. Teräketjun leveys 2 mm. Valmiiksi liitettyjen ketjujen yleisimmät pituudet suoraan varastosta, muut koot tilauksesta. Rulla 30,5 m.

  

OREGON-tarvikkeet ja työkalut

Varmista koneesi työteho pitämällä terälevyt ja -ketjut kunnossa. Meiltä löytyy laadukkaat Oregon- kulutustarvikkeet: kärkipyörät, kasettikärkipyörät, niittisarjat ja ketjuliittimet.
 
Tarvikkeiden lisäksi valikoimassamme on kestävät työkalut ja huoltolaitteet: ketjunkatkaisin, niittauslaite ja ketjunteroituslaitteet aina automaattiseen ketjunteroituskoneeseen saakka.   

         

Värimerkkausaine

Valikoimastamme löytyy Suomessa valmistettu, edullinen värimerkkausaine harvesterikäyttöön (ns. motoväri / pölliväri). Ympäristöystävällisestä glyseriinipohjaisesta värimerkkausaineestamme varastotuotteena sininen ja punainen väri 10 litran kannuissa. Värin pakkaskestävyys -30 astetta.

Muut harvesterituotteet
Meiltä harvestereihin myös induktiiviset kytkimet, pulssianturit sekä sahan ja syöttörullien moottorit.

 

Automaattinen ketjunteroituskone                      

Laadukas, saksalainen FRANZEN SA6 automaattinen ketjunteroituskone säästää aikaa ja vaivaa. Kone teroittaa yhden teräketjun neljässä minuutissa ja tekee sen hiljaa, siististi ja täysin automaattisesti.

Lue lisää