Kilpailusäännöt

KONEOSAPALVELUN KILPAILUN SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ
Koneosapalvelu Oy
Teollisuustie 5, 35700 Vilppula
Puh. 020 755 1240

OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien Koneosapalvelu Oy:n oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika on 1.-31.12.2017

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua Koneosapalvelun Facebook-sivulla osoitteessa www.facebook.com/koneosapalvelu. Kilpailuun osallistutaan tykkäämällä Koneosapalvelun facebook-sivusta. Virheellisiä tai puutteellisia osallistumisia ei oteta huomioon.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kaikkien Koneosapalvelun facebook-sivusta 31.12.2017 mennessä tykänneiden kesken arvotaan 11 voittajaa. Pääpalkinto yhdelle voittajalle on nahkainen Konemiehen evässalkku Koneosapalvelun logo-painatuksella ja lisäksi 10 muuta voittajaa saa Fazerin sinisen suklaalevyn. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voittajiin otetaan yhteyttä Facebookin kautta 31.12. jälkeen ja voittajien nimet voidaan ilmoittaa Koneosapalvelun Facebook-sivustolla. Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoon 1 viikon sisällä ilmoituksesta, valitaan uusi voittaja.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Koneosapalvelu ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Koneosapalvelulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Koneosapalvelun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Koneosapalvelu pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla.
Koneosapalvelu ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajien yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.
Koneosapalvelun Facebookissa järjestämä kilpailu on Koneosapalvelu Oy:n järjestämä eikä Facebook ole missään tekemisissä kilpailun järjestämisen kanssa hallinnollisesti, sponsoroimalla, suosittelemalla tai millään muulla tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla ja Facebookissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot sekä hyväksyy sen, ettei Facebookilla ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun.

Kiitos osallistumisesta ja Onnea arvontaan!