Käyttöehdot

Lukekaa nämä ehdot ennen kuin vierailette näillä www-sivuilla. Käydessänne näillä sivuilla hyväksytte samalla alla mainitut ehdot teitä sitoviksi.

Näiden www-sivujen koko sisältö, kuten logot, tekstit ja valokuvat, on Koneosapalvelu Oy:n omaisuutta. Koneosapalvelu pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuilla esitettyyn materiaaliin. Sivuilla olevan materiaalin luvaton kopioiminen on kielletty.

Näiden www-sivujen sisältö toimitetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan. Koneosapalvelu ei anna näille sivuille tai niiden sisällölle takuuta, eikä vastaa esitetyn tiedon oikeellisuudesta. Nämä sivut voivat sisältää päivittämätöntä tietoa. Koneosapalvelu ei vastaa sivuilla olevan aineiston, sen käyttämisen tai muuttamisen aiheuttamista vahingoista, eikä mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuvat näiden palvelujen käyttämisestä, vaikka Koneosapalvelulla tai sen edustajalla olisi ollut tieto palvelussa olevasta virheestä.

Koneosapalvelu ei takaa tämän palvelun jatkuvaa saatavuutta, eikä vastaa millään tavalla niiden sivujen sisällöstä, joihin näiltä www-sivuilta on linkkiyhteys, ja jotka on tehnyt tai julkaissut joku muu kuin Koneosapalvelu.

Lähettämällä aineistoa Koneosapalvelulle näiden www-sivujen välityksellä, esimerkiksi sähköpostitse tai nettilomakkeita käyttämällä, käyttäjä sitoutuu siihen, että lähetetty aineisto on julkaisukelpoista ja että Koneosapalvelulla on oikeus julkaista se.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.