Haemme Vilppulaan
ASENTAJIA
VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ
HITSAAJIA

Myymme mm. hydrauliikkatuotteita, metsäkoneiden varaosia ja varusteita sekä työkoneiden lisälaitteita ja tarvikkeita. Konepajalla valmistamme mm. varaosia metsäkoneisiin ja puutavaranostureihin sekä kunnostamme vaihto-osia. Konepajamme myös tukee omaa huolto- ja korjaamotoimintaamme.

Odotamme sinulta tavoitteellista otetta työhön, joustavuutta ja oma-aloitteellisuutta sekä erityisesti oikeaa asennetta ja halua oppia uutta.

ASENTAJA
Haemme kokoonpanoasentajaa konepajallemme hydraulisylintereiden tuotantoon sekä korjaukseen. Sinulla on teknisen alan ammattitutkinto ja/tai työkokemusta kokoonpanotehtävistä. Kykenet tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaan itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus koneistuksesta on eduksi, mutta ei välttämätön.

HUOLTOASENTAJA
Haemme ammattitaitoista raskaskoneasentajaa huolto- ja korjaustöihin. Korjaamme ja huollamme mm. puutavaranostureita, metsäkoneita sekä muuta raskasta kalustoa sekä erilaisia voimansiirron komponentteja. Hae meille, jos sinulla on

  • Liikkuvan kaluston tuntemusta ja asentajan työkokemusta tai koulutus (metsäkone, raskaskone tms.)
  • Hydrauliikan ja sähköisten ohjausten tuntemus eduksi
  • Vaihteistojen ja voimansiirron komponenttien tuntemus eduksi


VARASTOTYÖNTEKIJÄ
Haemme huolellista varastotyöntekijää hoitamaan tavaran vastaanottoon, hyllyttämiseen, pakkaamiseen ja lähetykseen liittyviä tehtäviä. Työaikasi on myymälöidemme aukioloaikoina arkipäivisin (ei vuorotyötä).

HITSAAJIA
Hitsaajan tehtävässä arvostamme usean vuoden työkokemusta hitsaustehtävistä. Hitsattavana tuotteena on ensisijaisesti metsäkoneen telat. Avoinna on useita hitsaajien paikkoja. Hitsaajien työsuhteet ovat määräaikaisia, mutta mahdollisesti jatkuvat toistaiseksi voimassaolevana.

Soita tai lähetä sähköpostia!
Kaikki tehtävät sijaitsevat Mänttä-Vilppulan toimipisteessämme, Koillis-Pirkanmaalla. Tarjoamme sinulle rennon rempseän työyhteisön, jossa työtä tehdään tosissaan, muttei totisena. Panostamme vahvasti työhyvinvointiin, ja koko henkilöstömme on muun muassa laajan ja kattavan vakuutusturvan piirissä.

Lisätietoja
Asentajan ja hitsaajien tehtävästä: Tero Weckman puh. 040 194 5719
Huoltoasentajan tehtävästä: Pekka Huhtinen puh. 044 771 7116
Varastotyöntekijän tehtävästä: Mika Aliranta puh. 050 553 7226

Hakeminen
Soita yllämainittuihin numeroihin tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@koneosapalvelu.fi
Laita viestin otsikoksi hakemasi työtehtävä (esim. ”ASENTAJA”)

Rekrytoinnit ovat avoinna, kunnes paikat on täytetty.

Tule meille pitämään koneet liikkeessä!